Vee wordt met gras gevoed op de Argentijnse pampa's

Het vlees van Buenos Aires Grill is uitsluitend afkomstig van jonge stierkalveren, die zich in alle vrijheid voeden met het malse gras van de Argentijnse pampa’s. Door de juiste vochtigheid, het milde klimaat, de rijke bodem en het uitgestrekte landschap is de pampa ideaal voor het houden van runderen van de hoogste kwaliteit. Het Argentijnse rundvlees onderscheidt zich van de rest omdat het vee met gras wordt gevoerd in plaats van graan.

10% minder cholesterol en 25% minder vet

Het Argentijnse Black Angus vee krijgt meer beweging waardoor het vlees niet alleen een betere smaak heeft, maar bevat ook 10% minder cholesterol en 25% minder vet. De runderen leven op grasland waar vrijwel geen kunstmest of pesticiden wordt gebruikt. Waar de koeien leven is het voedsel 100% natuurlijk.

Het vlees wordt niet ingevroren

Het vlees wordt niet ingevroren, maar vacuüm verpakt en gekoeld verscheept, daardoor kan het rijpen zonder waardevol vocht te verliezen. De reis van de pampa’s naar onze restaurants duurt vier tot zes weken. In die tijd bereikt het vlees zijn optimale smaak. Bij de bereiding in het restaurant wordt aan het vlees zout en chimichurri-olie toegevoegd. Het vlees wordt ten slotte boven een heet vuur ‘flash grilled’ en slechts één keer gekeerd. Onze steaks worden gegrild naar uw keuze : Rare, medium of well done.

angus

A = RIB EYE
B = ENTRECOTE
C = LENDE BIEFSTUK
D = OSSENHAAS
E = TRI TIP STEAK