Privacyverklaring Baires.nl

Dit is het Privacybeleid van Baires.nl. In dit Privacybeleid zetten we uiteen hoe we omgaan met de privacy van (potentiële) klanten en websitebezoekers.

Inleiding
Dit Privacybeleid is van toepassing op alle informatie die u van Baires.nl of Restaurant Buenos Aires Amstelveen ontvangt of aan Baires.nl of Restaurant Buenos Aires Amstelveen verstrekt. Baires.nl verwerkt privacygevoelige informatie of persoonsgegevens door middel van haar website. Baires.nl. hecht groot belang aan de privacy van haar klanten en betracht daarom de grootst mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. verwerkt data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. Baires.nl is de partij die verantwoordelijk is voor de manier waarop deze data worden gebruikt.

Gebruik van persoonsgegevens
Als u gebruikmaakt van onze diensten, stelt u bepaalde gegevens ter beschikking aan Baires.nl. Baires.nl bewaart en gebruikt alleen persoonsgegevens die direct door u verstrekt zijn, of informatie waarvan duidelijk is dat deze beschikbaar is gesteld om te worden verwerkt. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan zoals beschreven in dit Privacybeleid, of zoals logisch zou zijn voor het verlenen van optimale dienstverlening. Gegevens worden waar nodig wel intern, maar niet met derden gedeeld.

Cookies
In onze website maken we gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van de site wordt meegestuurd en lokaal op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. p deze website maken we gebruik van Google Analytics (onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google) om anonieme bezoekersgegevens te kunnen analyseren en onze website te verbeteren. Google kan verplicht worden deze gegevens aan derden te verschaffen. De meeste browsers accepteren standaard cookies, maar meestal is dit ook uit te zetten. Dit kan er wel in resulteren dat een website niet meer goed of volledig werkt. We adviseren daarom in plaats daarvan regelmatig uw cookies te verwijderen.

Contactformulier
Als u op onze website een contactformulier invult of als u ons een e-mail stuurt, worden de gegevens die u verstrekt bewaart zo lang als nodig om uw bericht of e-mail volledig en correct te kunnen afhandelen. Voor commerciële doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail of per telefoon.

Informatieverstrekking aan derden
Uw (persoonlijke) gegevens worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt. Op onze website staan buttons die naar sociale media verwijzen. Deze buttons worden door derden gebruikt om uw persoonsgegevens te verzamelen. In het Privacybeleid van deze derden leest u hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Beveiliging
Baires.nl treft beveiligingsmaatregelen om misbruik van of onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. De volgende specifieke maatregelen worden getroffen:
1. toegang tot persoonsgegevens vereist invoering van een gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Van onze website houden we statistieken bij, maar deze blijven te allen tijde anoniem.

Privacybeleid van derden
Ons Privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met onze website. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier verwerken. Daarom, raden we u aan om het privacybeleid van deze websites te lezen alvorens u ze gebruikt.

Wijzigingen
Zo nu en dan, brengt Baires.nl wijzigingen aan in haar Privacybeleid. Wij behouden ons het recht voor om ons Privacybeleid aan te passen en raden u aan om dit Privacybeleid regelmatig opnieuw te lezen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Inzage in en wijziging van uw gegevens
Op verzoek kunnen we uw bedrijfs- of persoonlijke gegevens verwijderen uit onze databases en softwareapplicaties. Als u vragen of zorgen heeft over ons Privacybeleid, of als u uw persoonsgegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.